Hisarcık’ta Sakal-ı Şerif ziyareti

Hisarcık’ta Sakal-ı Şerif ziyareti

Kütahya’nın Hisarcık ilçesinde Mevlid-i Nebi Etkinlikleri çerçevesinde Peygamber Efendimiz ‘in (SAV) Sakal-ı Şerif’i halkın ziyaretine sunuldu

Hisarcık İlçe Müftülüğü tarafından getirtilen ve İlçe Merkez Çarşı Camisinde yatsı namazının ardından aynı anda kadın ve erkeklerin ziyaretine sunulan Peygamber Efendimiz ‘in Sakal-ı Şerif’i ziyaret için camiyi dolduran vatandaşlar dualar eşliğinde Salavat getirerek Sakal-ı Şerif’i görme fırsatı buldular.

Cam fanus içinde korunan Sakal-ı Şerif’i yatsı namazından sonra ziyarete gelen vatandaşlar sıraya geçerek, yakından görüp dua ettiler. Duygulu anların yaşandığı ziyarette bazı kişilerin gözyaşlarını gizleyemediği görüldü.

Vatandaşlar, Hazreti Muhammed’in (SAV) mübarek Sakal-ı Şerif’i dünya gözüyle görmenin mutluluğunu yaşattıkları için İlçe Müftülüğüne teşekkür ettiler. (MA-EFE)

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Yorumlara Kapalıdır