Toroslar Belediyesi’nin “Daha Temiz ve Daha Yaşanabilir Bir Toroslar” hedefiyle sürdürdüğü “Sokakta Temizlik Var” projesi tüm hızıyla devam ediyor.
Rutin temizlik hizmetlerinin yanı sıra proje kapsamında her gün iki mahalle 10’ar kişilik ekiple köşe bucak temizleniyor.
Belli bir program dahilinde Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından titizlikle temizlenen sokaklar, vatandaşları da memnun ediyor. Ekipler, mahallelerde sokakların ve boş arsaların temizliğini yaparken aynı zamanda kötü koku ve görüntü kirliği yaratmaması amacıyla çöp konteynerlerini de dezenfekte ediyor. Bu çerçevede ise Akbelen, Çavuşlu, Demirtaş ve Alsancak Mahalleleri baştan aşağı temizlendi.
“Toroslarımızın Çevre Estetiğini Koruyoruz”
Düzenli bir kent vizyonu oluşturmak ve Toroslar’da çevre estetiğinin korunması amacıyla çalışmalarını sürdüren Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, “Ekiplerimiz, mekanik araçlarımız ve ekipmanlarımızla Toroslarımızın her zaman temiz ve düzenli olması amacıyla çalışıyoruz” dedi.
“Sokakta
Temizlik Var” projesinin vatandaşlar tarafından benimsenmesinin mutluluk verici
olduğunu söyleyen Başkan Yılmaz, “Ekiplerimiz mahallelerimizde en ince ayrıntıyı
bile atlamadan, özenle temizlik çalışması yapıyor. Vatandaşlarımız da bu
çalışmadan memnun. Projemizin en güzel yanı da rutin temizlik hizmetlerimizin
aksamadan yapılmasıdır. Bu sayede ilçemizde bulunan tüm mahallelerimize eşit ve
sürekli temizlik hizmeti vermiş oluyoruz” diye konuştu.