YENİ MERSİN İDMANYURDU’NDA UMUTLAR GELECEK YILA KALDI

YENİ MERSİN İDMANYURDU’NDA UMUTLAR GELECEK YILA KALDI

TFF 2.lig temsilcimiz Yeni Mersin İdmanyurdu, 1.lige çıkmak için oynadığı playoff maçlarında 2. turda elendi. Umutlarını gelecek yıla bırakan Yeni Mersin İdmanyurdu’nda morallerin kötü olduğu görüldü.

Playoff 1. tur maçında Bucaspor’u yenen Yeni Mersin İdmanyurdu, iki maçlı 2. turda, rakibi 1461 Trabzon FK ile kendi sahasında 0-0, deplasmanda 2-1 yenilerek tura ve 1. lig hayallerine veda etti.

TARTIŞILAN HAKEM YİNE TEPKİ ÇEKTİ

Maçtan önce hakemle ilgili açıklamalarda bulunan Yeni Mersin İdmanyurdu, Esenler Erokspor maçına dikkat çekmiş ve hakeme aynı hataları tekrar etmemesi çağrısı yapmıştı. Ancak maçın hakemi Tolga Güldibi, çok tartışılan penaltı ve verdiği kartlarla maçın önüne geçti.

HOCA DEĞİŞİKLİĞİ ÇARE OLMADI

Sezon başından bu yana takımın başında olan Teknik Direktör Özcan Kızıltan, son haftalarda aldığı üst üste yenilgiler sonrası görevden karşılıklı anlaşarak ayrılmıştı. Playoff maçları öncesi takımın başına getirilen Adem Çağlayan ismi de tartışma konusu olurken, ligdeki ilk maçını kaybetmesi de tepkileri arttırmıştı. Playoff maçlarında ise 1 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet performansı gösteren Teknik Direktör Adem Çağlayan, maça çıktığı ve maç içinde yaptığı hamlelerle yine tepkilerin odağında yer almıştı.

HAYALLER GELECEK YILA KALDI

Playoff maçlarında istediği başarıyı gösteremeyen Yeni Mersin İdmanyurdu, gelecek sezon yeniden 2. ligde mücadele edecek. Kadro yapısı, yönetim anlayışı, takımı 1. lige çıkaracak Teknik Direktör beklentisi taraftarların en büyük isteği olurken Mersin ekibi hayallerini de gelecek yıla bırakmış oldu.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Yorumlara Kapalıdır