MEZİTLİ’DE SUÇ MAKİNALARI YAKALANDI

MEZİTLİ’DE SUÇ MAKİNALARI YAKALANDI

Mersin’in Mezitli ilçesinde yapılan operasyonda 5 ruhsatsız tabanca ele geçirildi. 2’si cinayet zanlısı 5 şüpheli şahıs ise yakalandı.

Konu hakkında şu bilgiler verildi:

Mezitli Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliğine bağlı ekipler, silahla tehdit olayının faillerinin yakalanmasına yönelik bir sitenin içerisinde bulunan 2 işyeri ve 2 dairede toplam 4 adreste şüpheli şahıslara yönelik Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği, Devriye Ekipler, KOM ve Narkotik Şube Müdürlükleri ile müşterek olarak yapılan operasyonda;

*1 adet özel tertibatlı tam otomatik hale getirilebilir GLOCK marka tabanca( Orjinal İthal)
*1 adet TAURUS marka tabanca
*2 adet SARSILMAZ marka tabanca
*1 adet XDMELİTE marka tabanca( Orjinal)
Olmak üzere toplam 5 adet ruhsatsız tabanca ve tabancalara ait,142 adet MKE yapımı 9×19 fişek 6 adet Şarjör ele geçirilmiştir.

  Ayrıca belirtilen adreslerde; M.A İsimli şahsın Kasten Öldürme Suçundan 15 Yıl Kesinleşmiş Hapis Cezası, M.E isimli şahsın 2 yıl 6 ay kesinleşmiş hapis cezası, T.A isimli şahsın Dolandırıcılık suçundan, B.A isimli şahsın kasten Öldürme suçundan, B.F isimli şahsın kasten öldürme olmak üzere toplamda 5 aranan şahıs yakalanmıştır.

 Mersin Polis Teşkilatı olarak halkımızın huzur ve güveni, asayişin temini için kararlı bir şekilde çalışmalarımız aralıksız devam edecektir. Basına ve kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Yorumlara Kapalıdır